Κοφινάς Προκατασκευασμένα Σπίτια

Περιοχή : Αττική
Τηλέφωνο : 2106081307
E-mail : info@kofinas.gr
Web Site : http://www.kofinas.gr

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο απο το 1977. 
Εμείς , οι άνθρωποι στην εταιρία ΚΟΦΙΝΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ έχουμε αναπτύξει την δική μας φιλοσοφία για το σπίτι. Το βλέπουμε σαν εξωτερικό περίβλημα του ανθρώπου, που πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.  Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών ,που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη. Το ξύλο είναι για εμάς «ο βασιλιάς των υλικών».
Το συναίσθημα ,που δημιουργείται από την διαμονή σε ένα τέτοιο σπίτι δεν εξηγείται ,αλλά βιώνεται. Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε ανθρώπους  που ψάχνουν το μοναδικό , το ιδιαίτερο. Που βλέπουν το σπίτι όχι σαν «τέσσερις τοίχους», αλλά σαν συνέχεια της προσωπικότητάς τους. 

Τα σπίτια μας σχεδιάζονται πάνω σε συγκεκριμένες «σταθερές» .Από εκεί και πέρα αναπτύσσεται μια ποικιλία σχεδίων ,έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις.  Οι δυνατότητες για εσωτερική και εξωτερική διαρρύθμιση των χώρων είναι άπειρες.  Η εταιρία μας έχει εκσυγχρονιστεί στους τρόπους κατασκευής και ανέγερσης  των προκατασκευασμένων οικιών.

Ολόκληρη η τοιχοποιία κατασκευάζεται ρομποτικά (όχι με παραδοσιακό τρόπο)και “δένεται'” με τη χρήση βίδας, που αποτελεί μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο του συστήματος δόμησης της εταιρίας ΚΟΦΙΝΑΣ.  Τα πλεονεκτήματα της βιδωτής κατασκευής τόσο στην συνδεσμολογία μεταξύ των τοίχων, όσο και στον ίδιο τον τοίχο είναι καθοριστικής σημασίας. Επιτυγχάνεται εξαιρετική σταθερότητα και μηδενική χαλάρωση στο χρόνο. Λειτουργεί ως μονολιθικό σώμα σε οποιαδήποτε ταλάντωση, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή αντισεισμικότητα και πάνω απ' όλα στιβαρότητα και μοναδική αντοχή στην κατασκευή.    

Μία προκατασκευασμένη οικία σας εγγυάται ποιότητα κατασκευής, εξοικονόμηση ενέργειας (έως και 70% λόγω καλής θερμομόνωσης), ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να προγραμματίσετε έξοδα και χρόνο,εφόσον έχει προκαθορισμένο κόστος και προσδιορισμένο χρόνο παράδοσης αφού γίνεται ακριβής κοστολόγηση του έργου από την αρχή και τήρηση χρονοδιαγράμματος.

Άλλα σημεία υπεροχής της προκατασκευασμένης κατοικίας είναι εκτός των άλλων, αντισεισμική κατασκευή (σημαντικό εφόσον η Ελλάδα είναι μία σεισμογενής χώρα), οικολογική κατασκευή ( τα υλικά που συνθέτουν μία τέτοια οικία είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον), μόνιμη και στιβαρή κατασκευή και τέλος ελεύθερη επιλογή σχεδίου ,καθώς και τεράστια γκάμα υλικού κατασκευής.

    επιλέξτε τις φωτογραφίες για μεγέθυνση

  • Photo 1
  • Photo 2
  • Photo 3